Gå til hovedinnhold

3 rom i bofellesskap Borreveien 73, Horten


Om boligen

  • BoligtypeRom i bofellesskap
  • Areal10 m2
  • Antall rom3 ledige rom
  • Etasje2. etasje
  • LeieperiodeLangtidsleie
  • Ledig fra15.05.2024

Betingelser

  • Månedsleie4 500
  • Inkludert Varmtvann, Internett
  • Depositum20 000
  • Godtatt sikkerhet Depositumskonto
    Depositumsgaranti
Depositumsgaranti fra Tryg
Samme sikkerhet til kun
14 % av depositumsbeløpet

Fasiliteter

  • Balkong
  • Garasje/P-Plass
  • Hage
  • Hvitevarer
  • Møbler
  • Terrasse

Utfyllende informasjon

Rom med i bofellesskap i innholdsrik enebolig mellom universitetet og Horten sentrum

Rom ledig i bofellesskap i stort hus med gode lysforhold og utsyn over jordene mot Borrevann. Huset ligger på andre siden av dagligvarebutikken Meny og har en fin hage og stor terrasse med nærmest perfekte solforhold. Flott inngangsparti med fargerike blomsterbed i et atrium mellom anneks, hovedhus og tilbygg. Huset er i fire halvplan og ble bygget ca 1910 med tilbygg fra år 2000.

Huset ligger i gangavstand til blant annet fuglereservatet mot Borrevann (med et spesielt variert fugleliv i området der det er observert over 250 arter) Fra terrassen kan man drømme seg bort i å se store fugleflokker fly i formasjoner og raste på åkrene om høsten - et variert landskap gjennom årstidene fra kornaksene bølger i vinden til sneen legger seg).

Hagearbeid utføres av beboerne i fellesskap, og eier har ikke sett blomsterbedene, så jeg kan ikke 100% garantere for hagens tilstand! Men håper og tror den blir greit ivaretatt; det er i hvert fall store muligheter for hage og atrium med flotte blomsterbed. Det er også flere bærbusker og noe frukttrær, og mulighet for kjøkkenhage om den blir stelt.

Store fellesarealer:

Stor og innredet stue med utgang til terrassen via skyvedører. Møbleringen i stuen med tre sofaer og spisebord muliggjør at flere kan bruke stuen samtidig uten å måtte sitte oppå hverandre.

Romslig spisekjøkken.

Tre bad, hvorav ett er romslig og har badekar i tillegg til dusjnisje. Det ene badet er nylig flislagt men mangler bilder.

Kjeller under hovedhuset med vaskerom og store lagringsmuligheter og muligheter for dem som ønsker å gjøre noe kreativt med arealene med litt arbeidsinnsats (men det er lav høyde under taket).

Huset ligger sentralt plassert midt mellom Horten sentrum og Bakkenteigen (Høyskolen i Buskerud og Vestfold / Universitetet i Sørøst-Norge).

Gode bussforbindelser begge veier med bussholdeplass hhv 50 og 150 meter unna (linjene 02, 70 og 72).

Dagligvarebutikken Meny ligger rett over gaten.

Kort vei til badestrand (Rørestrand), kyststi, skiløyper (ved Borrevann, men flere beboere har tidligere tatt på seg skiene på eiendommen og gått rett ut på jordene og bort til løypenettet).

Vi søker ansvarsfulle leietakere som bidrar med felles oppgaver og til å gjøre huset til et hjem for alle beboere.

Røyk/dyr tillates ikke i boligen. Rusmisbruk, truende atferd, husbråk og folk som ikke vasker og rydder etter seg er IKKE forenlig med å bo i dette bofellesskapet, og kan medføre heving av leieforholdet med de ekstra kostnader det kan medføre.

Dette er et kollektiv for deg som liker å ha det rent og ryddig rundt deg. Beboerne skal ha evne og vilje til å ivareta orden og renhold, samt utføre enkelt vedlikehold (f.eks bytte lyspærer og batterier, stramme skruer, skifte dusjslange/dusjhode og toalettsete, rense sluk/avløp og lese/følge bruksanvisninger for hvitevarer og utstyr) både på eget rom og i fellesarealer. Renhold og innkjøp av felles forbruksartikler som toalettpapir, rengjøringsmidler osv gjennomføres etter ansvarsfordeling. Du må bidra med inntil kr 100 per måned til innkjøp av felles forbruksartikler i bofellesskapet. Dette er nytt fra i år, for å sørge for at leietakere bidrar. Forøvrig gjelder reglene som er opprettet og avtalt beboerne i mellom.

Når det er sagt bor det håndverkere i annekset som har ansvar for å gjøre en del av vedlikeholdet - det er derfor viktig at beboerne sier ifra direkte til dem slik at huset er så velholdt som mulig, når det er noe beboerne selv ikke kan få til. Ta kontakt med utleier om det trengs materialer og lignende. Her er det ikke snakk om at noen vil utnytte andre, men at alle beboere er fornøyd og trives!

Det skal være nattero i boligen mellom kl 23:00 og kl 07:00 før hverdager og kl 24:00 og 09:00 før helg- og helligdager, unntatt etter avtale om det feks avtales en felles fest. Overnattingsbesøk tillates med inntil to netter pr uke uten godkjenning, så lenge de andre beboerne synes det er i orden. Denne regelen er etablert for å sikre at du som skal leie, har trygghet for at boligen ikke blir misbrukt av andre leietakere til ulempe for deg. Om familie feks kommer på besøk er det selvsagt at det går fint med flere dager, men det skal ikke være slik at et rom skal kunne benyttes av to personer, da det vil påvirke boforholdene til alle i huset (matlaging, dusjing osv).

Rommene leies stort sett ut sparsomt møblert, evt umøblert etter avtale men da må ny beboer besørge at møbler fjernes og lagres forsvarlig, og legges tilbake etter endt leieforhold. Ansatt kvm på rom i annonsen er anslagsvis og kan ha avvik.

Priser fra kr 4000 for det minste rommet (det med skråtak på bildene) til kr 5700 for de største.

Overtakelse etter avtale. Ønsket langtidsleie, men annet kan avtales direkte om det passer best (feks leie kun om sommeren).

Utleier er stort sett tilgjengelig etter kl 16 på dagtid.

Om Borrevann:
https://www.statsforvalteren.no/siteassets/fm-vestfold-og-telemark/miljo-og-klima/verneomrader/dokumenter/verneomraader-vestfold/borrevannet-naturreservat/horten-borrevannet-naturreservat-natur-i-vestfold-2014.pdf

Turkart Horten, kyststi osv:
https://www.oslofjorden.com/kyststi/vestfold/kyststi_horten_kommune.html


Visningsinformasjon

Ta kontakt om du/dere er interessert :)


Beliggenhet

Adresse: Borreveien 73, 3186 Horten

Annonse-ID: 197611
Sist endret: 04.05.2024 18:45

Logg inn for å kontakte annonsøren